Wellness és SPA

Wellness exkluzív pihenés

Ahol a kényelem és az egészség találkozik!

Tengeri klíma, sókabin

Élje át tested a tengerparton tapasztalható élményt klubunkban. Sóterápiás kabinunk tengerparti klímát szimulál, mely számtalan jótékony hatással bír. Immunrendszer erősítő, légúttisztító, betegségmegelőző hatású.

SALVUS sósvízből előállított köd, ami a gyógyvízben oldott anyagokat is tartalmazza. Néhány mikrométer átmérőjű, ezáltal eléri a mély légutakat, így elősegítve megtisztulásukat! Különösen ajánlott "városlakóknak".

Tengeri klíma, sókabin

Aromaterápiás gőzkabin

A gőzkabin nagy előnye a bőrre gyakorolt igen kedvező hatása. A melegben a pórusok kitágulnak, kitisztulnak, a bőr nedvességgel telik meg, ellazít és felfrissít. A bőr ettől puha, tiszta és selymesen sima lesz.

Használata az egészségre is kedvező hatású: különösképpen ajánlott számos egészségügyi probléma, megbetegedés (tüdőasztma, hörghurut, felső légút hurutos megbetegedése, köhögés, köpetürítés, nem súlyos reuma és az ízületek korlátozott vagy fájdalmas mozdíthatósága) enyhítésére.

Aromaterápiás gőzkabin

Fényterápiás Szauna

A bőr anyagcseréje 2-3 szorosára fokozódik, a felső hámréteg megduzzad, az elszarusodott bőrsejtek könnyebben lemoshatóak. A felgyorsult keringés a verejtékmirigyeket is arra kényszerítik, hogy felszabadítsák a felgyülemlett salakanyagokat, ezáltal a méregtelenítés beindul. A fényterápiás szauna kiemelten feszültség- és stressz oldó hatású.

Fényterápiás sófal

Egészséged megőrzésére az egyik legújabb és legjobb módja a fényterápiás sófal. Rendkívül jó hatással van a szervezetére, mivel megköti a levegőben a baktériumokat és az ionokat, így a legtisztább levegőt lélegezheti be, elkerülve azokat a káros anyagokat, amik amúgy bejutnának a szervezetébe. Igazán relaxáló és pihentető lehetőség egészsége megőrzése mellett, miközben a feltöltődés közben kitisztíthatja gondolatait is. Légúti megbetegedésben szenvedőknek különösen ajánlott.

Szeretnél mesésen eltölteni egy napot?
Kérj időpontot!

Büfé

Edzés, pihenés közben jól eshet egy kis frissítő!

Szeretettel várunk a 1stCAFE-ban tartósítószermentes sportitalokkal, csúcsminőségű ásványvizekkel, professzionális német táplálékkiegészítőkkel és természetesen, frissen csavart gyümölcslével!