Sikertörténetek

Akiknek már sikerült!

Olvasson el néhány érdekes beszámolót eddig elégedett vendégeinktől

Nagy Krisztina (30)
Kozmetikus

Miért döntöttem az edzés mellett

Minden nap keményen dolgozom és ez sokszor megterhelő volt számomra, a problémákat nagyon nehezen kezeltem. Alvászavarral, súlyproblémákkal is köszködtem és az alakommal is elégedetlen voltam; éreztem, hogy változtatnom kell.

Milyen eredményeket értem el

Szerencsére felfedeztem, hogy bajban vagyok és a 1stClubhoz fordultam segítségért. Életem egyik legjobb döntése volt! Fél éve járok ide és teljesen megváltozott az életem. Az eredmény kilókban is mérhető, sokkal formásabb az alakom, egyszerűen jól érzem magam a bőrömben és itt még nincs megállás! Kiegyensúlyozottabb lettem, rengeteget nevetek, a közérzetem soha nem volt még ilyen jó, így az embereket is könnyebben kezelem.

Mi motivált

Nemsokára feleség leszek, ami még több motivációt ad! Figyelnek rám, nem hagynak magamra, folyamatos kontroll alatt folynak az edzések, ami számomra nagyon fontos. Szeretek itt lenni, alig várom, hogy jöhessek és részese legyek ennek az élménynek.

Mit kaptam a helytől

Mióta a 1stClubba járok, kiegyensúlyozottabb vagyok és sokkal könnyebben kezelem a problémás helyzeteket, sőt, már nem is problémaként érzékelem őket.


Legyen Neked is saját történeted!

Tovább

Szilágyi István (34)
Kert rend Kft. cégvezető

Miért döntöttem az edzés mellett

Éreztem, hogy valami hiányzik az életemből. Nem tudtam azon a szinten teljesíteni, amit elvártak tőlem és ami magammal szemben is elvárás volt. Úgy éreztem kevés az állóképességem. Másfél éve rendszeresen járok kűzdősport edzésekre, ahol egy idő után azt tapasztaltam, hogy nem tudok tovább fejlődni, a kondícióm nem javult. Valami másra volt szükségem, ami együttesen hatással van a testemre és a lelkemre is; az erőnlétemre és az életvitelemre egyaránt. Ekkor ajánlották a 1stClubot. Fordulatot vett az életem, tele vagyok energiával és tettvággyal, sikert sikerre halmozok.

Miben segített a 1stCLUB

Figyelmesebb vagyok a barátaimmal és a párommal, javult a koncentrációm és az állóképességem, ami a küzdősportban való eredményeimben is megmutatkozik. Néhány hónapja még elképzelhetetlen volt számomra, most pedig elégedett vagyok, büszke a teljesítményemre/eredményeimre és alig várom az újabb kihívásokat. 3 hónap alatt 9 kg-ot fogytam a testzsíromból, ezzel párhuzamosan viszont az izomtömegem nőtt. Én ismerem a 1stClub érzést és nem szeretnék megválni tőle!


Legyen Neked is saját történeted!

Tovább

Sántik István  (36)
Gépészmérnők

Miért döntöttem az edzés mellett

Szeretem a munkámat, de sajnos szembesülnöm kellett vele, hogy a napi 8-10 óra egy helyben ülve nem kivitelezhető hosszú távon. Hátfájással küszködtem és a túlsúlyom is egyre csak gyarapodott. 122 kg voltam és betegnek éreztem magam, tennem kellett valamit. Eljöttem a 1stClubba, ami tényleg nagyon nehéz lépés volt számomra. Bevallom, hogy kicsit féltem, mit fognak gondolni rólam. Felesleges volt, ugyanis a rossz érzés kb. a pultig tartott. Azonnal elfogadtak, kedvesek voltak és megnyugtattak, hogy a legjobb kezekben vagyok és ők tudják, hogy mire is van szükségem.

Az első benyomásaim

Felesleges volt görcsölnöm, hogy mit fognak gondolni rólam, mert túl kövér vagyok. A legjobb helyre kerültem, ahol végre megtaláltam azt, amire szükségem volt a teljes élethez.

Miben segített a 1stCLUB

Nem hazudtak… Reális célokat tűztünk ki, nem ámítottak valótlan dolgokkal, az “1 hét alatt -10 kg” klisével. Az edzéstervek jól átgondoltak, vállalhatóak, de nagyon alaposak. Az elmúlt fél év alatt a mozgás az életem részévé vált. Most már szeretek sportolni és várok minden egyes alkalmat. Rengeteget javult a közérzetem és a fizikumom, látványosan fejlődtek az izmaim. Érzem, hogy rengeteg saját magam által gerjesztett gátlást sikerült levetkőznöm. Sokkal könnyebben teremtek kapcsolatot másokkal, optimistább emberré váltam. Azelőtt csak egy helyben ültem, lépcsőzni is nehezemre esett, de most már szó szerint lemegyek hídba, ha kell.


Legyen Neked is saját történeted!

Tovább


Legyen Neked is saját történeted!

Tovább