Masszázs

Hagyományos

A svéd masszázs fogása a simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés és rezegtetés/vibráció, melyek mindegyike terápiás hatással bír. Elsődleges hatása a helyi keringés fokozása. További előnyei a vénás vér visszaáramlásának serkentése (csökkenti a szív terhelését), a bőr rugalmasságának, az izmok vérellátásának fokozása, de kedvezően hat a légzőközpontra, a vegetatív idegrendszerre, fokozza a vérbőséget és az anyagcserét, ezáltal jó közérzet alakul ki.

Hagyományos
Szeretnéd kipróbálni a hagyományos masszázst?
Kérj időpontot!

Kényeztető

Csoki masszázs

A csokis masszázs a leginkább endorfintermelő, lélekre ható kezelés, amely boldogság hormonokat állít elő. Tökéletes elmerülés a fizikális és mentális "jólétben".

Csoki masszázs

Élettani hatások

  • A narancsbőr legjobb ellenszere.
  • Enyhíti a szolárium és a közvetlen napsütés káros hatásait.
  • Hidratáló / tonizáló hatású
  • Késlelteti a bőr öregedését

Mézes masszázs

A mézes masszázs során egy speciális vákuumos fogással a méz által a bőr szövetrétegeiben feloldott méreganyagokat gyakorlatilag kioldjuk a szervezetből. Ennek a kezelésnek több évszázados hagyománya van a tibeti és az orosz népi gyógyászatban.

Mézes masszázs

Élettani hatások

  • bőrtisztító hatás
  • méregtelenítő hatás (antibakteriális)
  • tápláló hatás (fehérjék, ásványi anyagok, enzimek)
Szeretnél mesésen eltölteni egy napot?
Kérj időpontot!

Aromaolajos masszázsok

Aromaolajos masszázsok

Masszőrünk aromák széles spektrumával dolgozik. Képes személyre szabottan, az egyénnek legmegfelelőbb aroma olaj kiválasztására, hogy maximalizálja a kívánt hatást. Ilyen speciális célok lehetnek: Ízületi gyulladások kezelése, izomgörcs oldás, bőrfeszesítés, bőrsérülések regenerálása, stresszoldás.

Fiatalító arcmasszázs

Fiatalító arcmasszázs

Az arcmasszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési tünetek megelőzése, kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése. A kezelés hatására javul a hám ellenálló képessége, az elhalt hámsejtek leválása felgyorsul, gyorsulnak a kötőszövet élettani folyamatai, fokozódik a sejtek, a rostok képződése, így lassul az öregedés.

További jótékony hatásai: egyenletessé teszi a mirigyek működését, így az általuk termelt váladék gyorsabban távozik, csökken a mitesszerképződés, a bőr hőmérsékletének emelkedése javítja a tápanyagok felszívódását, így biztosított a bőr hidratációja, amely sima és bársonyos lesz. A rendszeres masszázs megváltoztatja a zsírszövet eloszlását, elősegíti mennyiségi csökkentését. Kezelt terület: arc, nyak, dekoltázs

Szeretnéd kipróbálni a kényeztető masszázst?
Kérj időpontot!

Funkcionális masszázsok

Sport masszázs

Sport masszázs

Ideális sportolás előtt és után. A speciális lóbalzsammal végzett masszázs segít bemelegíteni az izmokat, így elkerülhetők a sportbalesetek, ficamok, rándulások, húzódások. Hatására fokozható a teljesítmény, célja, hogy az izmok a lehető legjobb kondícióba kerüljenek, és a sérülés lehetősége minimálisra csökkenjen. Kezelt terület: egyénileg választható sportágspecifikusan.

Anti-cellulitisz masszázs

Anti-cellulitisz masszázs

Paprikás géles tekercselés, a fogyasztó megoldás. A paprikakivonat orvosilag bizonyítottan segíti a kötőszövetekben lerakódott zsír felszívódását.

Szereretnéd kipróbálni egy funkcionális masszázst?
Kérj időpontot!

Büfé

Edzés, pihenés közben jól eshet egy kis frissítő!

Szeretettel várunk a 1stCAFE-ban tartósítószermentes sportitalokkal, csúcsminőségű ásványvizekkel, professzionális német táplálékkiegészítőkkel és természetesen, frissen csavart gyümölcslével!