Kozmetika

Milyen egy jó kozmetika?

Vendégeink többsége a szépülés mellett pihenni, lazítani jön szalonunkba, ezért mi nagy hangsúlyt fektetünk környezetünkre, a harmónia megteremtésére, a pozitív energiákra. Nálunk mindig garantált a jó hangulat, legyen szükséged akár egy jó beszélgetésre, nevetésre, vagy egy nyugodt, csendes kikapcsolódásra, nálunk megtalálod számításaidat. Ami pedig kozmetikusainkat illeti: elsőként a szakértelem, a tapasztalat, a felkészültség és a figyelmesség jellemzi őket. Ezen privilégiumok és a rengeteg modern technika és felszerelés szinergiájával tudjuk megteremteni test és lélek harmóniáját. Szalonunkban a természetesség és minőség jegyében Ilcsi termékeket használunk.

Tisztítás

Mélytisztítás

Mélytisztítás

Szinte mindenki számára problémát jelent a szennyeződések felhalmozódása, ezáltal a pórusok eltömődése a szennyezett levegőtől, a portól, a sminkeléstől, a stressztől, hormonváltozásoktól és még egy sor olyan tényezőtől, melyek mindannyiunkra hatást gyakorolnak nap mint nap. A komolyabb problémék megelőzése és a bőr szépségének megőrzése érdekében elengedhetetlen időközönként mélytisztítást végezni az arcon. Bízd magad szakemberre! Kozmetikusunk szakszerűen, a lehető legkevesebb fájdalmat okozva kezeli bőrödet.

Foglalj időpontot most!
FOGLALOK!

Mikrodermabrázió

Mikrodermabrázió

Az egyik leghatékonyabb hámlasztásos eljárás. A bőrre juttatott alumínium-oxid kristályok kvázi bőrcsiszolóként funkcionálnak, így a felső, elhaló hámrétegek kíméletes, de alapos eltávolítását teszi lehetővé. A mikrodermabrázió bármely kozmetikai arckezelés tökéletes kiegészítője lehet. A beavatkozás serkenti a hám legmélyebb részén lévő sejtek osztódását, ezáltal elősegíti a regenerációt is.

Foglalj időpontot most!
FOGLALOK!

Mezoterápia

Mezoterápia

Arcfiatalítás a legmodernebb elektrokozmetikai technológiával. Az mezoterápia, más néven az elektroporáció alkalmazásával rengeteg bőrprobléma eredményes kezelésére van lehetőségünk, mint a megereszkedett bőr, ráncok, pigmentfoltok enyhítése, eltüntetése. A bőrfiatalítás során hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a hám és az irha legmélyebb rétegeibe, de más, egyénileg összeállított mezoterápiás koktélkeverékek is rendelkezésünkre állnak.

Foglalj időpontot most!
FOGLALOK!

Dermarolleres kezelés

Dermarolleres kezelés

A kollagén indukciós kezelés, melyet derma-rollerrel végzünk egy klinikailag bizonyított eljárás a bőrfiatalítás területén, a bőr kollagén termelésének beindítása, fokozása révén. A derma-roller kezelés ideális megoldás mindazoknak, akik szeretnék az arc és a dekoltázs területén fiatalítani a bőrüket, eltüntetni, finomítani az aknés hegeket, tág pórusokat, ráncokat. A derma-rollerezés során apró tűszúrásokkal tesszük lehetővé a hatóanyagok bejutását a bőr legmélyebb rétegeibe. A kezelés minimális fájdalommal jár, a kezelt felületet érzéstelenítjük.

Foglalj időpontot most!
FOGLALOK!

Ultrahangos arckezelés

Az ultrahang egyre nagyobb szerepet játszik a kozmetikában, sikere kényelmes használatának és hatékony bőrfiatalító képességének köszönhető. Könnyen és eredményesen integrálható bármilyen kozmetikai kezelésbe, példának okáért kiválóan alkalmazható hatóanyag koncentrátum felvitele után. A bőr és a kötőszövetek összessége feszesebbé válik és revitalizálódik, valamint az anyagcsere folyamatok felgyorsulnak, a salakanyagok eltávoznak a szövetekből.

Ultrahangos arckezelés

Arcmasszázs

Az arcmasszázs az egyik legősibb arcápolási forma, amit még a mai napig is előszeretettel kérnek vendégeink. Nem véletlen, hiszen pozitív hatásai mellett kellemes, megnyugtató és a pihentető érzést kölcsönöz. Tökéletes befejezése bármely kezelésnek, de bárcsak sose érne véget…

Szereretnéd ha arcod új színben ragyogna?
Kérj időpontot

Smink

3D és 4D műszempilla

3D és 4D műszempilla

A "hagyományos" (soros vagy tincses) műszempillával szemben a 3D műszempillát szálanként rögzítjük a saját szempillákhoz, ez esztétikus és természetes hatást kölcsönöz. A rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen beilleszkednek a saját szempillák közé és viselés közben nem érezhetőek. Az építés során a saját szempillákat először megtisztítjuk, majd csipesszel egyenként szétválasztjuk. Többféle színű, vastagságú, hosszúságú és ívű szempilla közül választhatsz. A legmegfelelőbbet orvosi minőségű ragasztóba mártva, egyenként az élő szempillákhoz rögzítjük. A műszempilla szálak szintetikus anyagból készülnek és allergénmentesek.

Foglalj időpontot most!
FOGLALOK!

Sminktetoválás

Sminktetoválás

Ugye te is sokszor érzed úgy, hogy a reggeli sminkelésre szánt időt sokkal hasznosabban is el tudnád tölteni? A sminktetoválás professzionális, állítható sebességű ceruzagéppel készül, ami lehetővé teszi az aprólékos, kiváló minőségű munkát és évekig tartó, tökéletes sminket eredményez. Kozmetikusunk gondos előmunkálatok után kezdi meg a tetoválást a legtökéletesebb eredmény érdekében. A természetesség megtartása számunkra a legfontosabb, a szépség megőrzése, kiemelése, valamint a természet adta hiányosságok pótlása oly módon, hogy az a vendéget szépítse. A tetoválást szinte fájdalommentesen végezzük érzéstelenítéssel az arc karakteréhez legelőnyösebb forma szerint.

Foglalj időpontot most!
FOGLALOK!

Alkalmi smink készítés

Alkalmi smink készítés

Legyen szó akár az esküvődről, akár egy buliról, különleges alkalomról, vagy csak fel szeretnéd dobni a hétköznapodat, elkészítjük Neked az alkalomhoz és hozzád legjobban illő, tartós sminket.

Foglalj időpontot most!
FOGLALOK!

Szempilla-, szemöldökfestés, bajuszszőkítés

Szempilla-, szemöldökfestés, bajuszszőkítés

A szempilla- és szemöldökfestéssel hasonló hatást érhetsz el, mint a spirálozással és szemöldök kihúzással, viszont 3-4 hétig tartós hatásra számíthatsz. Ezzel megspórolhatod a reggeli sminkeléssel töltött időt és az esti lemosást is. Az általunk használt festékek egyáltalán nem irritálják a szemet, így tartós, természetes hatást érhetsz el.

Foglalj időpontot most!
FOGLALOK!

Gyurita Zsuzsanna

kozmetikus, stylist

17 éve végeztem, mint kozmetikus és azóta is a szakmámban dolgozom. Nagy tapasztalattal rendelkezem a hagyományos kozmetikai kezelések: arctisztítás, gyantázások, szemöldökszedés, smink, alkalmi smink és a professzionális arc-és elektorkozmetikai kezelések terén (mikrodermabrázió, hideg-meleg arcvasalások, fiatalító ultrahangos kezelések). Szolgáltatásaimból kiemelném a magas szinten végzett 3D-4D szempilladúsítást, és a kozmetikai sminktetoválást, mely látványos és hosszan tartó eredményt garantál! Rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken, hogy a vendégeimet a legfelsőbb szinten lássam el.

Kiemelt erősségeim

  • 3D-4D szempilladúsítás
  • kozmetikai sminktetoválás

Jelentkezz be hozzám az alábbi telefonszámon:

+36 (30) 856-7110

Umbráth Lilla

kozmetikus mester, sminktetováló

Én az Ipartestületi Szakiskolában (IPOSZ) végeztem 7 éve, mellette csináltam végig a sminkes képzést egy neves sminkmesternél. 2012-ben szereztem meg a Mester fokozatot a BKIK-n. Nálam az első lépcsőfok a relaxáció egy isteni masszázs és kellemes lágy zene mellett, majd az arctisztítás után a vendég meg lesz elégedve bőre kinézetével, nem kell attól tartania, hogy napokig varas és pöttyös marad. Kipihentnek, felfrissültnek érzi majd magát, mintha csak kicserélték volna! Esküvőkre, különleges alkalmakra divatsminkekkel lehet fokozni a szépséget.

Kiemelt erősségeim

  • divatsmink, sminktetoválás
  • relaxációs arcmasszázs

Jelentkezz be hozzám az alábbi telefonszámon:

+36 (20) 910-4627


Büfé

Edzés, pihenés közben jól eshet egy kis frissítő!

Szeretettel várunk a 1stCAFE-ban tartósítószermentes sportitalokkal, csúcsminőségű ásványvizekkel, professzionális német táplálékkiegészítőkkel és természetesen, frissen csavart gyümölcslével!