Kéz- és lábápolás

Mit szólnál hozzá, ha körmeid megújúlnának?
Kérj időpontot

Kéz és láb szépségápolás

Manikűr

Manikűr

Az esztétikus megjelenés nélkülözhetetlen kelléke az ápolt kéz és köröm. Mindez egészségügyi szempontból is fontos szerepet játszik. Szalonunkban tapasztalt manikűrös szakértelmére számíthatsz a legjobb eredmény elérése érdekében.

Foglalj időpontot most!
FOGLALOK!

Pedikűr, Gyógypedikűr

Pedikűr, Gyógypedikűr

A lábak ápolása ugyanolyan fontos, mint bármely más testrészünké, annak ellenére, hogy nem mindig láthatóak. Éppen emiatt kevesebbet tudnak szellőzni, sokkal könnyebben telepszenek meg ezeken a testrészeken a baktériumok, ezért olyan gyakoriak a talp és a lábfej betegségei. Ezen problémák megoldására és megelőzésére nyújtunk teljes körű gyógy- és kényeztető pedikűrt.

Foglalj időpontot most!
FOGLALOK!

Gél lakkozás

Gél lakkozás

A kéz megfelelő ápoltsága, a körmök megfelelő szépsége mindig magára hívja a figyelmet és pozitív benyomást ébreszt az emberekben. A gél lakk tartós, ellenálló, így akár 3-4 hétig nyújt esztétikus megjelenést, így igényes, tartós megoldása a körömápolásnak és díszítésnek. A lakkozáson túl természetesen a körmök egyedi, ízlés szerinti díszítésére is lehetőség van színes gél lakkal és akrillal.

Csilli-villi vagy letisztult? Rajtunk nem múlik
Kérj időpontot

Sátori Dóra

műköröm, manikűr

Sátori Dóra vagyok, 2004-óta foglalkozom műkörömépítéssel. Folyamatosan képzem magam, hogy a vendégeim elégedettek legyenek. Zselés technikával dolgozom, akrillal is díszitek, hogy trendi és exrém körmök készüljenek. Emellett hagyományos és francia manikűrt is vállalok.

Jelentkezz be hozzám az alábbi telefonszámon:

+36 (70) 430-1535

Gregorovics Szilvia

műköröm, manikűr, pedikűr

Már 6 éve dolgozom a kéz- és lábápoló szakmában. A munkám minden percét élvezem, szeretek örömöt okozni azzal, hogy szép körmöket készítek, legyen szó hagyományos francia manikűrről, vagy épp extrém díszítésű mintákról, nálam minden korosztály megtalálja a kedvére valót. A lábápolás elengedhetetlen követelménye napjaink higiéniájának. A megfelelő alkalmazások mellett egy extra lábmasszázs maga a tökély! Próbálom a maximálisat kihozni a munkámból, hogy vendégeim elégedetten, vidáman térjenek haza, és a jövőben is hozzám forduljanak! Remélem, hogy minél előbb vendégeim között üdvözölhetlek Téged is!

Jelentkezz be hozzám az alábbi telefonszámon:

+36 (30) 799-7271


Büfé

Edzés, pihenés közben jól eshet egy kis frissítő!

Szeretettel várunk a 1stCAFE-ban tartósítószermentes sportitalokkal, csúcsminőségű ásványvizekkel, professzionális német táplálékkiegészítőkkel és természetesen, frissen csavart gyümölcslével!