InBody

Teszteld magad ingyenesen!

BMI Kalkulátor

Általános testtömegindex kiszámítás

Hibás/hiányzó magasság! Hibás/hiányzó súly!

Fontos:

A BMI Kalkulátor csak hozzávetőleges értéket mutat, az általános testtömeg indexet számolja. Az InBody mérés ezzel szemben több mint 10 ponton vizsgálja a működést, az értékek egyensúlyát.

BMI érték

A testtömeg indexed: 25 értéket mutat

Kategória:
Alultáplált Normál Túlsúlyos Elhízott

Ami azt jelenti, hogy a testsúly / magasság arányod szerint alultáplált vagy. Ezen is tudunk segíteni! Ezért van szükség még idejében kiszámítani a részletes InBody indexedet!

Ami azt jelenti, hogy a testsúly / magasság arányod arányos, de ez még sajnos nem minden. A kor előrehaladtával a szervezeted állóképességei is fokozatosan romlik. Ezért van szükség még idejében kiszámítani a részletes InBody indexedet!

Ami azt jelenti, hogy a testsúly / magasság arányod az átlag felett van. Mi segítünk formába jönni! Ezért van szükség még idejében kiszámítani a részletes InBody indexedet!

Ami azt jelenti, hogy a testsúly / magasság arányod az átlag felett van. Mi segítünk formába jönni! Ezért van szükség még idejében kiszámítani a részletes InBody indexedet!

Jelentkezz InBody mérésre!

Tudj meg többet az InBodyról!

Mi is az az Inbody?

Az Inbody egy olyan modern, precíziós mérőeszköz, mely gyorsan és hatékonyan képes testtömeg összetételed meghatározására. Tehát feltérképezi a zsír-izom arányodat, illetve ezek elhelyezkedésének meghatározásával testszimmetriádról is pontos képet ad.


InBody

Milyen eredményeket érhetünk el?

 • Használata

  Mindössze 2 percig tart,
  ruha levétele nem szükséges
  (mezítláb történő mérés)
  nem terheli a szervezetet
  bármikor megismételhető
  azonnali, kinyomtatott eredményt ad

 • Hogyan motivál

  A rövid távon elért apró eredményeket is képes a precíziós műszer kijelezni, így akár minden héten plusz motivációt ad a folytatáshoz.

 • Miért hasznos az edzőknek

  Személyi edződ az edzésterv összeállításánál nagyban alapoz a mért eredményekre, hogy a további tesztekkel egyesítve tudományos jelleggel tudjon edzésprogramot ajánlani.

Mi a következő lépés?

Jelentkezz Te is InBody mérésre, és tudd meg tested milyen formában van!