Fodrászat

Szolgáltatásaink széles spektrumával minden igényt próbálunk maximálisan kielégíteni. Az alap funciók betöltésében profik vagyunk, fodrászaink naprakészek, folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy mindig a legmodernebb, legtrendibb ötletekkel álljanak elő. Szalonunkat pozitív adottságai is népszerűvé teszik. A tágas tér, a nagy felületek, a sok fény és napsütés kellemes környezetet varázsolnak, Vendégeink elmondása szerint hozzánk mindig jó érzés betérni. Ennek köszönhetően a hajfestéskor elkerülhetetlen kellemetlen, fullasztó szagoktól sem kell tartanod, nálunk ez nem okoz problémát. Szalonunkban a méltán jó hírű Matrix és Biolage, valamint Schwarzkopf termékeket használunk a tökéletes eredmény érdekében.

Szeretnél egy vadítóan szép Frizurát magadnak?
Kérj időpontot!

Vágás

Vágás

A jó fodrász elengedhetetlen ismérve a tehetség és a kreativitás, ami adottság kérdése. Tanulni nem igazán lehet, erre születni kell. Fontos, hogy Vendégünk támaszkodhasson ránk, számíthasson tanácsainkra és jó ízlésünkre, mégis meghagyjuk a végső döntést a Vendégnek. Másodszor a törődés, nemcsak a hajvágás, frizurakészítés idejére, hanem azt követően is. A Vendég számára fontos, hogy választott fodrásza foglalkozzon vele és nyomon kövesse a kezelésbe vett haj “útját”. Végül, de nem utolsó sorban a tartósság. Olyan frizura készítése, ami sokáig tartja magát, ami illik viselője személyiségéhez és sokáig örömöt szerez neki, nem pedig terhet jelent számára. Nálunk ilyen fodrászok dolgoznak és erre büszkék is vagyunk! Szeretettel várunk kortól és nemtől függetlenül, természetesen gyermek hajvágásban is jártasak vagyunk.

Foglalj időpontot most!
FOGLALOK!

Hajhosszabbítás, hajdúsítás

Hajhosszabbítás, hajdúsítás

Az eredmény: valóban láthatatlan! Természetesen itt az illesztésre gondolunk. A leggyakoribb probléma a hajhosszabbítással, hogy könnyen felfedezhető marad. Ezt a hibát a hőillesztéses, keratinos technikával és természetesen a szakértelemmel, sok éves tapasztalattal tudjuk kiküszöbölni, amit 100%-os elégedettségi mutatóink is igazolnak. A póthaj akár hosszabbításnál, akár dúsításnál úgy illeszkedik az eredeti hajhoz, mintha hozzá is tartozna, hiszen ugyanaz az anyag köti össze a hajszálakat - a keratin-, amiből eredetileg is állnak, ezért ez egy tartós, alapos és természetes módszer

Foglalj időpontot most!
FOGLALOK!

Alkalmi frizurakészítés

Alkalmi frizurakészítés

Szeretnél tökéletes alkalmi frizurát az esküvődre, egy fontos rendezvényre, vagy egyszerűen a hétvégi bulira? Nálunk erre is van lehetőség! Bármit megvalósítunk, hajfonatok, kontyok és más különleges technikák közül is választhatsz. Csak a képzeleted szab határ.

Foglalj időpontot most!
FOGLALOK!

Hajfestés, melír

Hajfestés, melír

Akár a természetesség híve vagy, akár csak az ősz hajszálakat szeretnéd eltüntetni, vagy feldobni a szürke hétköznapokat egy új, izgalmas hajszínnel, vagy legyen a célod egy vadabb, "polgárpukkasztó trend" kipróbálása, hozzánk bátran fordulhatsz. A hajszín kiválasztásánál mindig figyelembe kell venni a személyiséget, ebben szívesen adunk tanácsot, de végül a Te kezedben van a döntés. Szalonunkban a sok éves múltra visszatekintő, professzionális Schwarzkopf termékeket használjuk a tökéletes eredmény elérése érdekében.

Foglalj időpontot most!
FOGLALOK!
Esküvő? Bankett? Tedd különlegessé!
Kérj időpontot!

Tóth Zita Rebeka

fodrász, hair stylist

2011-ben végeztem a Corvin Közoktatási Központban. Professzionális Schwarzkopf termékekkel dolgozom. Továbbképzésekre rendszeresen járok ahol a legújabb festés, melír, vágás technikákat elsajátíthatom, hogy a kedves vendég a tökéletes frizurával elégedetten távozhasson! Extrém hajvágási formáktól kezdve, a letisztult megjelenésen át, alkalmi és esküvői kontyok készítése mellett, az ombre festésig minden megtalálható a repertoáromban. Nagyon sok szeretettel várok minden kedves régi és új vendégemet!

Erősségeim:

  • esküvői kontyok
  • festés, melír
  • ombre festés

Jelentkezz be hozzám az alábbi telefonszámon:

+36 (30) 502-3535

Bubán Viktória

fodrász, hair stylist

17 éve vagyok a szakmában, tanítottam is. Szeretetem és elkötelezettségem azóta is töretlen a szépségápolás iránt. Hitvallásommá vált a minőség és hatékonyság. Egyaránt vállalom hagyományos frizurák elkészítését, amelyek egyénre szabottak és folyamatosan követik a trendeket, valamint különböző extrém technikákkal kombinált hajhosszabbítást, és mindenfele igényt kielégítő alkalmi esküvői specialitásokat! A szakmám a hobbym! Vendégeim igényeire nyitottan és folyamatosan megújulva várom szeretettel a szépülni vágyókat!

Erősségeim:

  • extrém fazonok
  • hajhosszabbítás
  • esküvői specialitások

Jelentkezz be hozzám az alábbi telefonszámon:

+36(20) 970-7880

Nemes Gyöngyi

fodrász, hair stylist

1998-ban végeztem a Dallos Ida Szakközépiskola 3 éves fodrász szakán. Folyamatosan járok továbbképzésekre, frissítem a tudásomat, hogy elsajátíthassam a legújabb technikákat, legtrendibb trükköket. Rugalmas vagyok a vendégekkel. Tudok alkalmazkodni, nem zárkózom el az egyedi igényektől, sőt nagyon örülök a kihívásoknak! Akik eljönnek hozzám, vissza is jönnek! A munkámra, és a környezetemre igényes vagyok, ami nagyon fontos ebben a szakmában.

Referenciák:

  • Hajas Szalon: keratinos hajhosszabbítás

Szakmai tapasztalat:

  • 16 év

Jelentkezz be hozzám az alábbi telefonszámon:

+36 (30) 411-0150

Perczel Barbara

fodrász, hair stylist

Immáron több mint 10 éve dolgozom női-férfi fodrászként. Az Ipartestületi Szakiskolában végeztem el tanulmányaimat. Kizárólag professzionális anyagokkal dolgozom, mert az én vendégeim csakis a legjobbat érdemlik! A felhőtlen viszony fenntartása érdekében mindent elkövetek! Nincs is annál kellemesebb érzés, mint amikor vendégeim elégedetten, fülig érő mosollyal állnak fel a székből, és alig várják a következő találkozást! Tudásomat rendszeresen szakmai továbbképzéssel fejlesztem, hogy ne maradjak le semmiről. Szép, idilli környezetben várom a kedves új és leendő vendégeket reális áron!

Specialitásaim:

  • keratinos hőillesztés, hajfelvarrás
  • különböző festési technikák: ombre és copacabana melír

Jelentkezz be hozzám az alábbi telefonszámon:

+36 (70) 416-1504


Büfé

Edzés, pihenés közben jól eshet egy kis frissítő!

Szeretettel várunk a 1stCAFE-ban tartósítószermentes sportitalokkal, csúcsminőségű ásványvizekkel, professzionális német táplálékkiegészítőkkel és természetesen, frissen csavart gyümölcslével!